HTML

Adócsalók

Ezen a blogon keresztül szeretném bemutatni a nyilvánosságnak a győrszentiváni Vidák családot. Ez a család az utóbbi négy évben több mint 60 millió eurós áfacsalást követett el. Szinesfémkereskedők.

Friss topikok

  • szalaibe: Kérek mindenkit aki hozzá szeretne szólni a témához, legyen türelemmel. Még kettő hét és az oldalu... (2011.02.27. 21:59) A Vidák család

Linkblog

Archívum

A Vidák család

2011.02.23. 12:13 szalaibe

Vagyunk többen is akik ismerjük a győrszentiváni Vidák családot, Nagyon magas lovon érzik magukat, úgy hiszik sérthetetlenek. Sajnos tapasztalatból mondhatom, hogy ez valóban igy van. 30-40 milliós kocsikkal furikáznak rokkantkártyával a szélvédőjük mögött. Egyiknek sincs semmi baja, nincs rá szükségük. Arogánsak, egy este alatt képesek akár 10-15 millió Ft-t is eljátszani. Kedvenc helyeik Győr Big-Ben, Árkád, Pláza kaszinói. Hatalmas vagyonukat áfacsalásból szerezték, szerzik. szinesfémkereskedelemmel foglalkoznak. Szlovákiában, Csehországban és Németországban - állitólag már lengyelországban is tevékenykednek- cégeket alapitottak, alapitanak valamelyik ismerősük nevére, igy az ő nevük hivatalosan nem szerepel a cégekben, természetesen ezek csak bábuk. Az emlitett országokban áfaköteles a szinesfémforgalmazás. Működésük: alapitanak egy pár céget a már emlitett országokban, Magyarországról kiviszik a fémhulladékot, eladják a saját kinti cégüknek, és a kinti cég már áfával adja tovább egy ottani cégnek. Az áfát természetesen zsebrevágják. Három hónap után megszűntetik a céget és előveszik a következőt. Ez igy működik szépen körbe körbe.

több infó a : http://www.vidak.estranky.sk/

https://www.youtube.com/watch?v=i-W00BD7CKM

 

1 komment

Címkék: győr drága durva áfa fém hulladék adócsalás lop vidák arogáns

A bejegyzés trackback címe:

https://adocsalok.blog.hu/api/trackback/id/tr102683317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szalaibe 2011.02.27. 21:59:52

Kérek mindenkit aki hozzá szeretne szólni a témához, legyen türelemmel. Még kettő hét és az oldalunkon minden tökéletesen fog működni. folyamatosan szerkesztjük az odakerülő anyagot, és fel is töltjük.

Köszönjük.
süti beállítások módosítása